Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen up 1.0 tsi 90pk

Stage 1 Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 135pk +50%
Koppel 160nm 230nm +43.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen Up is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Volkswagen Up door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Up gaat u merken dat uw Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk veel soepelder rijdt door chiptuning Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Volkswagen
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Up 1.0 TSI 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.