Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi 190pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 220pk +15.8%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Beter geluid uit uw Volkswagen
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 190pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Chevrolet ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.