Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg 2.5 tdi 174pk

Stage 1 Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 174pk 204pk +17.2%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Touareg is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chippen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk
 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede Volkswagen Touaregtuning software in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk kan worden!

Ontdek wat chip tuning voor uw Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Touareg 2.5 TDI 174pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Genesis ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.