Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tsi 220pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 300pk +36.4%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Bosch MG1CS002 & Siemens/Continental Simos 18.1 & Siemens/Continental Simos 18.2 & Temic DQ250
Compressieverhouding 9,6 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CHH

Volkswagen tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Passat / Magotan heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Passat / Magotan meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk​
 • Meer koppel uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Goede Volkswagen Passat / Magotanchiptuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk is een geliefde manier om je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 220pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.