Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tsi 204pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 240pk +17.6%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Transporter / Multivan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Transporter / Multivan zult u merken dat uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk veel soepelder rijdt door chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor u Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk.

Zo doen wij buiten Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TSI 204pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.