Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat cc 1.4 tsi 160pk

Stage 1 Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 200pk +25%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk veel lekkerder rijdt door tuning Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Passat CC meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk chiptuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Passat CC 1.4 TSI 160pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.