Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf gti 2.0 tsi 210pk

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 260pk +23.8%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Golf GTI is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Golf GTI een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volkswagen Golf GTI kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk​
 • Harder geluid uit uw Volkswagen
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Goede Volkswagen Golf GTItuning software in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk is een geliefde methode om je Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk auto.

Zo doen wij buiten Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI 210pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning SsangYong
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.