Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen scirocco 2.0 tdi cr 177pk

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 215pk +21.5%
Koppel 380nm 450nm +18.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Scirocco chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Harder geluid
 • Sportiever karakter
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Volkswagen Sciroccochiptuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 177pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Saturn bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.