Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen fox 1.4 tdi 70pk

Stage 1 Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 90pk +28.6%
Koppel 155nm 200nm +29%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Fox is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Volkswagen Fox tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Fox veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Goede Volkswagen Foxtuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk.

Specialistische Volkswagen Fox 1.4 TDI 70pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Rolls Royce ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.