Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen new beetle 1.6i 8v 102pk

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 112pk +9.8%
Koppel 148nm 165nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen New Beetle een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Volkswagen New Beetle chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen New Beetle 1.6i 8v 102pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.