Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.6 tdi cr 90pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 150pk +66.7%
Koppel 210nm 330nm +57.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Golf chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk​
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Volkswagen Golfchiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk!

Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk chiptuning. Je Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Volkswagen
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.