Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 2.0 tsi gli 228pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 228pk 310pk +36%
Koppel 350nm 440nm +25.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Jetta kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk. Je Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk
 • Specialistische kennis
 • De beste Volkswagen Jettachiptuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pk ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Jetta 2.0 TSI GLI 228pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Peugeot
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.