Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 1.0 tsi 116pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 130pk +12.1%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Caddy gaat u merken dat uw Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk. Je Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk
 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van goede Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk tuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Caddy 1.0 TSI 116pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.