Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Volkswagen Sharan is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Sharan met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Sharan tunen. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Harder geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk
 • Goede Volkswagen Sharanchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk!

Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 170pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren Peugeot
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.