Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 95pk +11.8%
Koppel 130nm 145nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk?

De ecu software van uw Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk. Je Volkswagen Polo zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk is een populaire manier om je Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Polo 1.4 FSI 85pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.