Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 360nm 380nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu tuning.

Door het chippen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Passat CC meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk
 • Geluid klinkt beter
 • Meer performance uit uw Volkswagen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • De beste Volkswagen Passat CCchiptuning software in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Passat CC 3.6 FSI 300pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

McLaren ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.