Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 2.0 tdi cr 150pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Sharan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Sharan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Sharan is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Sharan gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 150pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.