Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk auto kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk zult u merken dat uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk veel lekkerder gaat door Volkswagen Caddy tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk tuning bestanden

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 140pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Citroën
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.