Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.4i 16v 75pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 85pk +13.3%
Koppel 126nm 140nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk?

De ecu software van uw Volkswagen Polo is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk​
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede Volkswagen Polotuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Polo 1.4i 16v 75pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.