Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen new beetle 1.6 tdi 105pk

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen New Beetle is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen New Beetle meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk:​​

 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk
 • Meer plezier uit uw Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk​
 • Harder geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk haalt.

Stage 2 Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen New Beetle 1.6 TDI 105pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Cupra
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.