Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 1.2 tsi 86pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 140pk +62.8%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Caddy veel soepelder gaat door tuning Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Volkswagen Caddytuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Caddy 1.2 TSI 86pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu Citroën
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.