Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 3.6 fsi 280pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 295pk +5.4%
Koppel 360nm 380nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Passat / Magotan is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Volkswagen Passat / Magotan tunen. Je Volkswagen Passat / Magotan zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw Volkswagen
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk wordt!

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk is een geliefde manier om je Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 3.6 FSI 280pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.