Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen scirocco 2.0 tdi cr 184pk

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 225pk +22.3%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Scirocco gaat u merken dat uw Volkswagen Scirocco veel soepelder rijdt door Volkswagen Scirocco chip tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Sneller optrekken
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 184pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Peugeot externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.