Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi bi-turbo 240pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 305pk +27.1%
Koppel 500nm 630nm +26%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk auto kan doen:

De standaard software in de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Passat / Magotan gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Volkswagen Passat / Magotan chip tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk!

Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk auto.

Zo doen wij naast Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Mini bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.