Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tdi cr 190pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 220pk +15.8%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen tuning.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk
 • De beste Volkswagen Tiguantuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk auto.

Zo doen wij buiten Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 190pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland McLaren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.