Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.4 tdi 80pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 100pk +25%
Koppel 195nm 245nm +25.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Volkswagen Polo tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk tuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Polo 1.4 TDI 80pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Subaru
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.