Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi 163pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Passat / Magotan is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chip tuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk. Je Volkswagen Passat / Magotan zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk​
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van de beste Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 163pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.