Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf sportsvan 1.0 tsi 115pk

Stage 1 Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Golf Sportsvan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI 115pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.