Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk gaat u merken dat uw Volkswagen Golf GTI veel lekkerder gaat door chip tuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Golf GTI meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk tuning files
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI GTI 245pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.