Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen scirocco 2.0 tdi cr 136pk

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 185pk +36%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Scirocco is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Scirocco chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk wordt!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk
 • Gebruik van de beste Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TDI CR 136pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.