Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf gti 2.0 tsi performance 230pk

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 300pk +30.4%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Golf GTI een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Golf GTI veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Golf GTI meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk tuning bestanden

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 230pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.