Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tdi cr 110pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 180pk +63.6%
Koppel 250nm 360nm +44%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk kan doen:

Het standaard programma in de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk ecu van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Golf heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Golf tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk!

Stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 2.0 TDI CR 110pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.