Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Polo 1.0 TSI 110pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSI 110pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.