Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 250pk +25%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Eos is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van de beste Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk. Je Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Eos 2.0 TSI 200pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Volvo externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.