Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.6 tdi cr 105pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 150pk +42.9%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk is een geliefde methode om je Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk auto.

Zo doen wij buiten Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 105pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Jaguar externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.