Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 320nm 390nm +21.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Touran heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Touran tunen. Je Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk wordt!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning software

Ontdek wat chip tuning voor u Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Touran 2.0 TDI 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lotus tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.