Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tsi gti performance 245pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 310pk +26.5%
Koppel 360nm 440nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Volkswagen Golf door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Volkswagen Golf tunen. Je Volkswagen Golf zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Sportiever geluid uit uw Volkswagen
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van beste tuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk is een populaire manier om je Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance 245pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.