Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Passat / Magotan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Passat / Magotan gaat u merken dat uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk veel soepelder gaat door tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk chiptuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 140pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Chrysler ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.