Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.4 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 150pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.