Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi cr 110pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 185pk +68.2%
Koppel 250nm 360nm +44%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volkswagen Passat / Magotan door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Volkswagen Passat / Magotan chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Passat / Magotan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Passat / Magotan meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • De beste Volkswagen Passat / Magotanchiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk wordt!

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 110pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.