Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tdi 150pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 340nm 410nm +20.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk veel soepelder rijdt door Volkswagen Transporter / Multivan tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk?​

Bij stage one tuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning files
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk. Hierbij pas je de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 150pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning Hummer
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.