Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 2.0 tdi 136pk

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 175pk +28.7%
Koppel 320nm 390nm +21.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Touran is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Goede Volkswagen Tourantuning software in gebruik
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Touran 2.0 TDI 136pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.