Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.4 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 220nm 280nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen Passat / Magotan is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk gaat u merken dat uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk veel lekkerder gaat door chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk. Je Volkswagen Passat / Magotan zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Volkswagen Passat / Magotanchiptuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk chiptuning. Je Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Alpina
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.