Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tsi r 270pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 270pk 310pk +14.8%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk
 • Goede Volkswagen Golfchiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 270pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.