Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 2.0 tdi cr 150pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Volkswagen Jetta chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Jetta 2.0 TDI CR 150pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Buick bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.