Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.4i 16v 75pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 82pk +9.3%
Koppel 126nm 140nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Golf vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Golf tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Volkswagen Golf meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw Volkswagen
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk wordt!
 • De beste Volkswagen Golftuning software in gebruik
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Golf 1.4i 16v 75pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.