Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tsi gti 210pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 260pk +23.8%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Golf veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw Volkswagen
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede Volkswagen Golftuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 210pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.