Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi 170pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Volkswagen Passat / Magotan chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt beter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.