Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 1.4 tsi 160pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 200pk +25%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Volkswagen Tiguan met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt sportiever
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk chiptuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk is een geliefde methode om je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk haalt.

Stage 2 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk.

Specialistische Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 160pk ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.