Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk?

De ecu software van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Golf gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk
 • Geluid klinkt mooier
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Golf 1.4 TSI 125pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk is een populaire manier om je Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk.

Specialistische Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 1.4 TSI 125pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Hummer zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.